Prima pagină > SOFTURI UTILE > Device Doctor – un soft ce va scaneaza si va descarca driverele

Device Doctor – un soft ce va scaneaza si va descarca driverele


Mereu sunt intrebat „domle cum sa downloadez driverele?” sau „de unde stiu ce drivere sa iau?” metoda este foarte simpla, in primul and tre sa stii ce componente ai in pc-ul tau, asta o faci cu Everest un soft despre care eu am mai vorbit si in alte articole, apoi odata ce stii numele brandului si seria acelei componente te duci frumos pe google, scrii denumirea componentei respective si seria, dai enter si vei gasi in mod sigur driverele. O alta metoda mult mai simpla ar fi sa mergeti pe siteul producatorului placii voastre de baza si aveti acolo toate driverele. Chiar si cu aceste sfaturi foarte multi nu se descurca cand vine vorba de drivere, sau pur si simplu nu se pricep ori sa navigheze ori sa downloadeze. Pentru ei, pentru incepatori este aceasta solutie care doresc sa o aduc in atentia voastra. Este vorba despre Device Doctor, un soft GRATUIT care va scaneaza pc-ul pentru a „vedea” ce componente aveti, dupa care va da posibilitatea sa downloadati driverele pentru componentele pe care el le-a detectat. Poate multi dintre voi aveti PC-uri mai vechi si mai mult a sigur ati ratacit CD-ul cu drivere pe care la-ti primit odata cu achizitionarea PC-ului, sau componentele sunt ceva mai vechi si nu se mai gasesc drivere pentru acestea. Device Doctor in aceste cazuri este solutia ideala!

Totusi nu recomand folosirea acestui soft in toate situatiile decat atunci cand nu aveti incotro. Cel mai bine este sa va downloadati manual driverele in functie de componentele pe care le aveti, apelati la acest soft doar in cazul in care nu aveti incotro! De ce spun asta? Pai sa vedem….

Sunt foarte multe softuri pe piata comerciale care fac acelasi lucru ca Device Doctor insa de multe ori, cand softul nu gaseste driverele, sau aveti o componenta mai „exotica” ca sa nu-si arate ineficienta va va cauta o alternativa pentru driverul respectiv,practic un driver universal. si acest lucru nu este bine deloc! De acea repet: nu folositi astfel de softuri decat in cazul in care chiar nu va pricepeti si decat in cazul in care nu sunt de gasit pe net!

Tot ce trebuie sa faceti este sa downloadati softul de la sfarsitul acestui articol, il instalati, instalarea fiind una obisnuite: Next,Next si Finish. Odata instalata aplicatia, o rulati si dati click pe „Begin Scan” ( incepe scanarea)

2009-09-30_133317

Dupa cum vedeti si in imaginea de mai jos mie mi-a gasit doar driverul pentru tastatura pentru ca celelalte drivere le am instalate deja. Odata terminata  scanarea ve-ti avea in dreptul fiecarui driver gasit buton de download,tot ce mai ramane de facut,este sa dati click pe „Download update” vi se va deschide browserul salvati executabilul pe desktop,si instalati driverul!

2009-09-30_140753

Acest soft ruleaza atat pe sisteme de 32 biti cat si pe cele de 64 biti Windows XP, Windows Vista, si Windows 7

DOWNLOAD Device Doctor

Reclame
 1. ylye
  01/10/2009 la 9:59 AM

  E un softulet foarte util pt cei ce nu se descurca altfel…

 2. Cosmin
  28/10/2009 la 7:11 AM

  Foarte util !

 3. xpt1
  12/12/2009 la 2:52 PM
 4. Marius
  08/10/2010 la 10:02 PM

  Salut baietzi, buna treaba q programelu` acesta , iti gaseste tot ce e necesar pt pc tau 🙂 luati`l cu incredere ! !! MERCI MULT

 5. mya
  23/06/2011 la 4:34 PM

  ff bunnnnnnnnnnn sunt super multumita.felicitari ca ati postat asa ceva

 6. symons16
  01/08/2011 la 2:01 PM

  foarte foarte bunn imi place

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: