Prima pagină > SFATURI SI TRUCURI > Cum dezactivam efectul de blur al ferestrelor in Windows 7

Cum dezactivam efectul de blur al ferestrelor in Windows 7


In articolul de astazi o sa va prezint un script care anuleaza efectul de blur de pe marginea ferestrelor din windows 7 ceea ce va face ca acestea sa fie complet transparente,desigur daca dorim putem aduce inapoi efectul de blur. In variantele beta de windows 7 acest lucru era posibil din interfata, insa odata cu versiunea RTM aceste optiuni au fost scoase. Ce face mai exact acest script? Pur si simplu inlocuieste 2 fisiere cu cele a versiunei Beta.

Extrageti arhiva disponibila la download la sfarsitul articolului, intrati in folderul rezultat din extragere,si dati dublu click pe fisierul ” Patch Blur x86 ” daca aveti Windows 7 pe 32 de biti sau ” Patch Blur x64 ” daca aveti Windows 7 pe 64 de biti .

2009-09-21_221238

Se va deschide o fereastra CMD in care suntem intrebati daca suntem sigur ca dorim sa continuam,si ca trebuie sa dam ” Enter

2009-09-21_222124

Dupa cateva secunde ne va aparea in aceeasi fereastra confirmarea cum ca sistemul a fost patch-uit cu succes si ca trebuie sa dam ” Enter ” ca sa inchidem fereastra

2009-09-21_222206

Rezultatul fiind ca in poza de mai jos

MARGINEA FERESTREI INAINTEA APLICARII PATCH-ULUI

2009-09-22_011042

MARGINEA FERESTREI DUPA APLICAREA PATCH-ULUI

2009-09-22_010857

Daca doriti efectul de blur inapoi nu trebuie decat sa accesati iarasi folderul extras din arhiva downloadata si sa executati prin dublu click scriptul ” Enable Blur „ daca iarasi doriti sa dezactivati efectul de blur executati prin dublu click scriptul ” Disable Blur ” iar daca doriti sa depatch-uiti sistemul, sa fie totul cum a fost si sa nu mai aveti functiile de Enable sau Disable Blur executati prin dublu click fisierul ” Unpatch Blur ” . Toate aceste scripturi se afla in folderul extras din arhiva!

2009-09-21_223353

Acestea fiind spuse eu va urez toate cele bune si nu uitati daca aveti sugestii,intrebari,sau daca intampinati dificultati nu ezitati sa postati comentariu pe rubrica de comentarii de la acest articol sau de la celelalte articole.

DOWNLOAD Disable_Blur_Tool_for_Windows7_by_PacMani

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: